Najnovšie recenzie zo sekcie Priadze
- Veľmi jemná príjemná vlna
- dobra kvalita
- Kvalitná priadza!
Odporúča produkt
- Prvý krát požívam jeans splash. No chová sa presne tak isto ako jeans a s ňou som veľmi spokojná a poznám ju. Používam už veľmi dlho.
Odporúča produkt
- Jeans yarnart používam už dlhšie hackujem s ňou hračky. dečky. Oblečky na vankúše. Páči sa mi množstvo farieb. Jednoducho sa s ňou pracuje. Váha množstvo kvalita relatívne cene.
Odporúča produkt
Farba nádherná , material super mäkkučký
- Výborne sa s ním pracuje
Pletacia priadza Himalaya EVERYDAY BEBE LUX 70401 biela
janaz1962
Pridané: 30. septembra 2024
(naposledy upravené 30. septembra 2024)
Zakúpený v ZlatáPriadka.sk
- Príjemná
- Príjemná na dotyk
- Kombinovatlena s Bunny Baby
- Teblieta sa
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »